Efternamn AbasolaAtt veta mer om Abasola efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abasola ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abasola.

Abasola efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abasola, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abasola är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abasola

Visa karta över efternamnet Abasola

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abasola i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abasola, så att vi kan få exakt information om alla Abasola som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abasola efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abasola efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abasola är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abasola i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (2287)
 2. Singapore Singapore (4)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (4)
 4. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (3)
 5. Mexiko Mexiko (1)
 6. Malaysia Malaysia (1)
 7. Uganda Uganda (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abasola runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abasola efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abasola är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abasola är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abasola. Detta beror på att efternamnet Abasola ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abasola när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abasola.

Att avgöra om efternamnet Abasola eller något av de liknande efternamnen till Abasola kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abasola har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abasola, men med en gemensam rot.

 1. Abasolo
 2. Abazolo
 3. Avasolo
 4. Abascal
 5. Absall
 6. Abselam
 7. Abselan
 8. Absolon
 9. Absolut
 10. Abessolo
 11. Absil
 12. Abbasli
 13. Abossolo
 14. Avicola
 15. Absolom
 16. Absolem
 17. Abakelia
 18. Abecilla
 19. Absalom
 20. Absalon
 21. Avasilcai
 22. Afsal
 23. Abu salah
 24. Abiakel
 25. Abosoliman
 26. Avesilla
 27. Abegglen
 28. Abshilava
 29. Afzaal
 30. Afzal
 31. Afzali
 32. Apicella
 33. Apsley
 34. Avasiloaie
 35. Avecilla
 36. Avezuela
 37. Abigail
 38. Absillis
 39. Abusleme
 40. Abigael