Efternamn AbazovaAtt veta mer om Abazova efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abazova ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abazova.

Abazova efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abazova, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abazova är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abazova

Visa karta över efternamnet Abazova

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abazova i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abazova, så att vi kan få exakt information om alla Abazova som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abazova efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abazova efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abazova är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abazova i världen

 1. Ryssland Ryssland (2275)
 2. Kirgizistan Kirgizistan (350)
 3. Georgien Georgien (134)
 4. Bulgarien Bulgarien (79)
 5. Makedonien Makedonien (44)
 6. Uzbekistan Uzbekistan (38)
 7. Ukraina Ukraina (30)
 8. Azerbajdzjan Azerbajdzjan (18)
 9. Kazakstan Kazakstan (10)
 10. Slovenien Slovenien (7)
 11. Förenta staterna Förenta staterna (2)
 12. Armenien Armenien (1)
 13. Vitryssland Vitryssland (1)
 14. Tyskland Tyskland (1)
 15. Abchazien Abchazien (1)
 16. Norge Norge (1)
 17. Turkmenistan Turkmenistan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abazova runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abazova efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abazova är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abazova är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abazova genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abazova när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abazova.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abazova har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abazova som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abazova eller något av de liknande efternamnen till Abazova kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abazova har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abazova, men med en gemensam rot.

 1. Abasova
 2. Abasov
 3. Abbasova
 4. Aivazova
 5. Abbasov
 6. Abuşova
 7. Abişova
 8. Aivazov
 9. Apezov
 10. Abacaba
 11. Abashev
 12. Abspoel
 13. Abisheva
 14. Abusaba
 15. Abzaev
 16. Abuşov
 17. Abişov
 18. Abykeeva
 19. Abigaba
 20. Abishev
 21. Abuseif
 22. Avagbo
 23. Abykeev
 24. Abuseef
 25. Abbaspour
 26. Abu kaf
 27. Abzhaparova
 28. Abu sobha
 29. Abu osbah
 30. Abuasfour
 31. Abisaab
 32. Abezivanov
 33. Apacible
 34. Avisbal
 35. Abogabir
 36. Abushaban
 37. Abugaber
 38. Avocevou
 39. Ayebazibwe
 40. Abuashvili