Efternamn AbbadessaAtt veta mer om Abbadessa efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbadessa ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbadessa.

Abbadessa efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbadessa, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbadessa är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbadessa

Visa karta över efternamnet Abbadessa

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbadessa i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbadessa, så att vi kan få exakt information om alla Abbadessa som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbadessa efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbadessa efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbadessa är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbadessa i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (312)
 2. Italien Italien (298)
 3. Frankrike Frankrike (36)
 4. Schweiz Schweiz (18)
 5. Argentina Argentina (9)
 6. Brasilien Brasilien (6)
 7. Belgien Belgien (5)
 8. Tyskland Tyskland (3)
 9. Kanada Kanada (1)
 10. Egypten Egypten (1)
 11. Spanien Spanien (1)
 12. Ryssland Ryssland (1)
 13. Venezuela Venezuela (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbadessa runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbadessa efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbadessa är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbadessa är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abbadessa genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abbadessa när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abbadessa.

 1. Abades
 2. Abadez
 3. Abadias
 4. Abbattista
 5. Abdeslam
 6. Abdesslam
 7. Abdes
 8. Abatecola
 9. Abbatucci
 10. Abbotts
 11. Abdeselam
 12. Abdeslami
 13. Abdessamad
 14. Abdessamie
 15. Abdis
 16. Abdous
 17. Abdoussi
 18. Abdus
 19. Aboites
 20. Aboytes
 21. Aubets
 22. Abdessadik
 23. Abdias
 24. Abdesselam
 25. Abdesslem
 26. Abdesamad
 27. Abdeslem
 28. Abdessamed
 29. Abdessalam
 30. Abdessadek
 31. Abdessalem
 32. Abudas
 33. Abdesalam
 34. Abdessamia
 35. Abadjian
 36. Abatcha
 37. Abdessadki
 38. Abdek
 39. Abats
 40. Abbots