Efternamn AbbaszadehAtt veta mer om Abbaszadeh efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbaszadeh ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbaszadeh.

Abbaszadeh efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbaszadeh, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbaszadeh är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbaszadeh

Visa karta över efternamnet Abbaszadeh

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbaszadeh i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbaszadeh, så att vi kan få exakt information om alla Abbaszadeh som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbaszadeh efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbaszadeh efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbaszadeh är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbaszadeh i världen

 1. Iran Iran (8628)
 2. Azerbajdzjan Azerbajdzjan (1558)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (161)
 4. Kanada Kanada (57)
 5. England England (33)
 6. Sverige Sverige (16)
 7. Schweiz Schweiz (11)
 8. Nederländerna Nederländerna (10)
 9. Tyskland Tyskland (6)
 10. Indien Indien (6)
 11. Thailand Thailand (6)
 12. Australien Australien (5)
 13. Malaysia Malaysia (3)
 14. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 15. Finland Finland (2)
 16. Ryssland Ryssland (2)
 17. Turkiet Turkiet (2)
 18. Österrike Österrike (1)
 19. Frankrike Frankrike (1)
 20. Wales Wales (1)
 21. Hongkong Hongkong (1)
 22. Island Island (1)
 23. Italien Italien (1)
 24. Norge Norge (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbaszadeh runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbaszadeh efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbaszadeh är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbaszadeh är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abbaszadeh genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abbaszadeh när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abbaszadeh.

 1. Abasta
 2. Abastas
 3. Abesadze
 4. Abu sada
 5. Abusada
 6. Abashidze
 7. Abu zayed
 8. Abu stah
 9. Abu saada
 10. Abu shehadeh
 11. Abu sayed
 12. Aboshady
 13. Abu jodeh
 14. Abujodeh
 15. Abasto
 16. Abcede
 17. Abcoude
 18. Abogadro
 19. Abouzaid
 20. Absten
 21. Abucide
 22. Abuzaid
 23. Abstan
 24. Abu khater
 25. Abu sido
 26. Abu zaid
 27. Abogada
 28. Aboujaude
 29. Abusaid
 30. Abogado
 31. Abouzid
 32. Ahbizat
 33. Abastos
 34. Aboukad
 35. Avezaath
 36. Abajtour
 37. Abakhti
 38. Abasgoitia
 39. Aboujaoude
 40. Abouzeid