Efternamn AbbatucciAtt veta mer om Abbatucci efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbatucci ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbatucci.

Abbatucci efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbatucci, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbatucci är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbatucci

Visa karta över efternamnet Abbatucci

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbatucci i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbatucci, så att vi kan få exakt information om alla Abbatucci som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbatucci efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbatucci efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbatucci är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbatucci i världen

 1. Frankrike Frankrike (60)
 2. Spanien Spanien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbatucci runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbatucci efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbatucci är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbatucci är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abbatucci genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abbatucci. Detta beror på att efternamnet Abbatucci ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abbatucci har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abbatucci som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abbatucci kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abbatucci ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abbatucci eller något av de liknande efternamnen till Abbatucci kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abbatucci har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abbatucci, men med en gemensam rot.

 1. Abatucci
 2. Abbiatico
 3. Abatcha
 4. Abatecola
 5. Abbadessa
 6. Abbattista
 7. Abbotts
 8. Abdoussi
 9. Abtouche
 10. Abdagic
 11. Abats
 12. Abbots
 13. Abbotson
 14. Abades
 15. Abadez
 16. Abadias
 17. Abdeslami
 18. Abdous
 19. Abdus
 20. Abitz
 21. Aboites
 22. Aboitiz
 23. Aboytes
 24. Abts
 25. Aubets
 26. Abtsiauri
 27. Apetche
 28. Abetxuko
 29. Aptecar
 30. Abudas
 31. Abd ghani
 32. Abdiji
 33. Abadjian
 34. Abetz
 35. Afatchao
 36. Abudoj
 37. Abdeselam
 38. Abdeslam
 39. Abdessamie
 40. Abdikadir