Efternamn AbbaziAtt veta mer om Abbazi efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbazi ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbazi.

Abbazi efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbazi, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbazi är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbazi

Visa karta över efternamnet Abbazi

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbazi i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbazi, så att vi kan få exakt information om alla Abbazi som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbazi efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbazi efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbazi är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbazi i världen

 1. Marocko Marocko (136)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (2)
 3. Kanada Kanada (1)
 4. Kamerun Kamerun (1)
 5. Algeriet Algeriet (1)
 6. England England (1)
 7. Norge Norge (1)
 8. Pakistan Pakistan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbazi runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbazi efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbazi är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbazi är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abbazi genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abbazi. Detta beror på att efternamnet Abbazi ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abbazi har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abbazi som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abbazi kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abbazi ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abazi
 2. Abbasi
 3. Abbazia
 4. Abbaci
 5. Abasi
 6. Abaz
 7. Abaza
 8. Abbaco
 9. Abbas
 10. Abbass
 11. Abbassi
 12. Abaqi
 13. Aabbasi
 14. Abaco
 15. Abaga
 16. Abagiu
 17. Abajo
 18. Abas
 19. Abaso
 20. Abass
 21. Abassi
 22. Abbes
 23. Abbis
 24. Abbs
 25. Abeiza
 26. Abezia
 27. Abghi
 28. Abici
 29. Abiosi
 30. Abja
 31. Aboza
 32. Apaza
 33. Aubac
 34. Aubach
 35. Aubais
 36. Abiaga
 37. Abaca
 38. Abegi
 39. Apaz
 40. Abisai