Efternamn AbbedouAtt veta mer om Abbedou efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbedou ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbedou.

Abbedou efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbedou, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbedou är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbedou

Visa karta över efternamnet Abbedou

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbedou i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbedou, så att vi kan få exakt information om alla Abbedou som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbedou efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbedou efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbedou är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbedou i världen

 1. Algeriet Algeriet (822)
 2. Sverige Sverige (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbedou runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbedou efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbedou är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbedou är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abbedou. Detta beror på att efternamnet Abbedou ofta har genomgått mutationer.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abbedou kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abbedou ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdou
 2. Aboudou
 3. Abbado
 4. Abeidou
 5. Abeddou
 6. Abbad
 7. Abbadi
 8. Abbadie
 9. Abbatoy
 10. Abbett
 11. Abbot
 12. Abboud
 13. Abdo
 14. Abdoo
 15. Abdouh
 16. Abdow
 17. Abdu
 18. Abed
 19. Abedi
 20. Aabed
 21. Aabedi
 22. Abeed
 23. Abbud
 24. Abdiu
 25. Abied
 26. Abbade
 27. Apedo
 28. Abbet
 29. Aabid
 30. Aabida
 31. Aabidi
 32. Aaboud
 33. Aafedt
 34. Abad
 35. Abada
 36. Abade
 37. Abadi
 38. Abadia
 39. Abadie
 40. Abadio