Efternamn AbbenanteAtt veta mer om Abbenante efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbenante ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbenante.

Abbenante efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbenante, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbenante är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbenante

Visa karta över efternamnet Abbenante

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbenante i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbenante, så att vi kan få exakt information om alla Abbenante som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbenante efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbenante efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbenante är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbenante i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (205)
 2. Italien Italien (132)
 3. Argentina Argentina (51)
 4. Tyskland Tyskland (12)
 5. Australien Australien (7)
 6. Brasilien Brasilien (4)
 7. Kanada Kanada (1)
 8. England England (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbenante runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbenante efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbenante är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbenante är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abbenante genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abbenante kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abbenante ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abbenante eller något av de liknande efternamnen till Abbenante kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abbenante har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abbenante, men med en gemensam rot.

 1. Abbinante
 2. Abenante
 3. Abbinanti
 4. Abbamonte
 5. Abenandi
 6. Avenant
 7. Abenan
 8. Avinante
 9. Avvenente
 10. Avenenti
 11. Avvenenti
 12. Abnanay
 13. Abinin
 14. Abinon
 15. Abouinan
 16. Abounaim
 17. Aveman
 18. Avemann
 19. Avenancio
 20. Avenon
 21. Avinent
 22. Afnan
 23. Abbamondi
 24. Apinaniz
 25. Afman
 26. Afonin
 27. Apiñaniz
 28. Abiñon
 29. Aubameyang
 30. Abunimeh
 31. Abu mandil
 32. Abu namous
 33. Apinyan
 34. Avanyan
 35. Auvinen
 36. Avinon
 37. Aviñon
 38. Abou mansare
 39. Abu muhammad