Efternamn AbbinanteAtt veta mer om Abbinante efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbinante ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbinante.

Abbinante efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbinante, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbinante är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbinante

Visa karta över efternamnet Abbinante

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbinante i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbinante, så att vi kan få exakt information om alla Abbinante som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbinante efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbinante efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbinante är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbinante i världen

 1. Italien Italien (923)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (277)
 3. Kanada Kanada (70)
 4. Frankrike Frankrike (46)
 5. Venezuela Venezuela (46)
 6. Belgien Belgien (13)
 7. England England (10)
 8. Tyskland Tyskland (3)
 9. Argentina Argentina (2)
 10. Spanien Spanien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbinante runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbinante efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbinante är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbinante är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abbinante har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abbinante som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abbenante
 2. Abbinanti
 3. Abenante
 4. Avinante
 5. Abbamonte
 6. Abenandi
 7. Abinin
 8. Abinon
 9. Abouinan
 10. Avenant
 11. Avinent
 12. Abenan
 13. Apinaniz
 14. Avvenente
 15. Abnanay
 16. Abounaim
 17. Avenenti
 18. Afnan
 19. Avvenenti
 20. Abbamondi
 21. Apinyan
 22. Auvinen
 23. Avinon
 24. Afman
 25. Afonin
 26. Apiñaniz
 27. Aveman
 28. Avemann
 29. Avenancio
 30. Avenon
 31. Abiñon
 32. Abunimeh
 33. Abu mandil
 34. Abu namous
 35. Avanyan
 36. Aviñon
 37. Aubameyang
 38. Abou mansare
 39. Abu muhammad