Efternamn AbbruzzeseAtt veta mer om Abbruzzese efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbruzzese ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbruzzese.

Abbruzzese efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbruzzese, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbruzzese är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbruzzese

Visa karta över efternamnet Abbruzzese

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbruzzese i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbruzzese, så att vi kan få exakt information om alla Abbruzzese som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbruzzese efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbruzzese efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbruzzese är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbruzzese i världen

 1. Italien Italien (3545)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (1186)
 3. Argentina Argentina (404)
 4. Kanada Kanada (201)
 5. Frankrike Frankrike (185)
 6. Tyskland Tyskland (55)
 7. Australien Australien (41)
 8. Dominikanska republiken Dominikanska republiken (31)
 9. Brasilien Brasilien (29)
 10. Schweiz Schweiz (26)
 11. Wales Wales (26)
 12. Chile Chile (23)
 13. Venezuela Venezuela (22)
 14. Luxemburg Luxemburg (21)
 15. England England (16)
 16. Spanien Spanien (8)
 17. Belgien Belgien (6)
 18. Österrike Österrike (1)
 19. Kina Kina (1)
 20. Danmark Danmark (1)
 21. Ecuador Ecuador (1)
 22. Skottland Skottland (1)
 23. Mexiko Mexiko (1)
 24. Nederländerna Nederländerna (1)
 25. Nya Zeeland Nya Zeeland (1)
 26. Peru Peru (1)
 27. Thailand Thailand (1)
 28. Uruguay Uruguay (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbruzzese runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbruzzese efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbruzzese är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbruzzese är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abbruzzese genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abbruzzese. Detta beror på att efternamnet Abbruzzese ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abbruzzese har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abbruzzese som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abbruzzese kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abbruzzese ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abbruzzese eller något av de liknande efternamnen till Abbruzzese kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abbruzzese har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abbruzzese, men med en gemensam rot.

 1. Abruzzese
 2. Apruzzese
 3. Abbruzzi
 4. Abbruzzo
 5. Abruzzi
 6. Abruzzino
 7. Abruzzo
 8. Abargues
 9. Abarques
 10. Abbruscato
 11. Abruza
 12. Aburuza
 13. Apruzzo
 14. Abarizketa
 15. Abruzky
 16. Avarese
 17. Abrazzi
 18. Abarcas
 19. Abarguez
 20. Abarkane
 21. Abarquero
 22. Abarquez
 23. Abarza
 24. Abarzuza
 25. Aberegg
 26. Abergel
 27. Aberkane
 28. Abers
 29. Aborruza
 30. Abras
 31. Abrego
 32. Abregos
 33. Abregu
 34. Abresch
 35. Abreus
 36. Abris
 37. Abrisketa
 38. Abruscato
 39. Aburquerque
 40. Aburruza