Efternamn AbcoudeAtt veta mer om Abcoude efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abcoude ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abcoude.

Abcoude efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abcoude, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abcoude är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abcoude

Visa karta över efternamnet Abcoude

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abcoude i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abcoude, så att vi kan få exakt information om alla Abcoude som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abcoude efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abcoude efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abcoude är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abcoude i världen

 1. Nederländerna Nederländerna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abcoude runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abcoude efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abcoude är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abcoude är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abcoude genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

 1. Abcede
 2. Abucide
 3. Abcd
 4. Apswoude
 5. Aboujaoude
 6. Abouzeid
 7. Apgood
 8. Abesadze
 9. Abusada
 10. Abouzit
 11. Abogada
 12. Aboujaude
 13. Abogado
 14. Abouzid
 15. Abucot
 16. Aboukad
 17. Abujodeh
 18. Abajtour
 19. Abakhti
 20. Abasta
 21. Abastas
 22. Abasto
 23. Abicht
 24. Abogadro
 25. Abouzaid
 26. Absten
 27. Abston
 28. Abujeta
 29. Abuzaid
 30. Apostle
 31. Apostu
 32. Abu sada
 33. Abstan
 34. Avocado
 35. Apsite
 36. Abashidze
 37. Apaqidze
 38. Abou zeid
 39. Abu sido
 40. Abusaid