Efternamn Abdel-wahidAtt veta mer om Abdel-wahid efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdel-wahid ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdel-wahid.

Abdel-wahid efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdel-wahid, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdel-wahid är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdel-wahid

Visa karta över efternamnet Abdel-wahid

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdel-wahid i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdel-wahid, så att vi kan få exakt information om alla Abdel-wahid som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdel-wahid efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdel-wahid efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdel-wahid är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdel-wahid i världen

 1. Tchad Tchad (770)
 2. Egypten Egypten (4)
 3. Irak Irak (4)
 4. Jemen Jemen (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdel-wahid runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdel-wahid efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdel-wahid är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdel-wahid är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdel-wahid när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdel-wahid.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdel-wahid har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdel-wahid som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abdel-wahid eller något av de liknande efternamnen till Abdel-wahid kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdel-wahid har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdel-wahid, men med en gemensam rot.

 1. Abdul-wahid
 2. Abdelwahid
 3. Abdel wahid
 4. Abdel-wahab
 5. Abdeluahid
 6. Abdelwahad
 7. Abdelwahed
 8. Abdelouahid
 9. Abdelhafid
 10. Abdelhamid
 11. Abdellahi
 12. Abdelmajid
 13. Abdelouahed
 14. Abdelrahim
 15. Abdelwahab
 16. Abdul-ahad
 17. Abdul-hamid
 18. Abdul-majid
 19. Abdul-rahim
 20. Abdul-rashid
 21. Abdul-wadud
 22. Abdul-wakil
 23. Abdul-zahir
 24. Abdel-zahra
 25. Abdel-hadi
 26. Abdelouahd
 27. Abdelmayid
 28. Abdelouahad
 29. Abdel wahab
 30. Abdeluahed
 31. Abdelahi
 32. Abdel hamid
 33. Abdel sahib
 34. Abdel rahim
 35. Abdelmagid
 36. Abdel-lah
 37. Abdelhuahed
 38. Abdelazid
 39. Abd-el-aziz
 40. Abdalahi