Efternamn Abdel bakiAtt veta mer om Abdel baki efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdel baki ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdel baki.

Abdel baki efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdel baki, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdel baki är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdel baki

Visa karta över efternamnet Abdel baki

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdel baki i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdel baki, så att vi kan få exakt information om alla Abdel baki som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdel baki efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdel baki efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdel baki är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdel baki i världen

 1. Irak Irak (7299)
 2. Jemen Jemen (1624)
 3. Syrien Syrien (355)
 4. Kuwait Kuwait (337)
 5. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (153)
 6. Egypten Egypten (153)
 7. Libanon Libanon (68)
 8. Oman Oman (68)
 9. Palestinska territoriet Palestinska territoriet (39)
 10. Algeriet Algeriet (7)
 11. Thailand Thailand (6)
 12. Sverige Sverige (3)
 13. Kanada Kanada (1)
 14. Spanien Spanien (1)
 15. Jordanien Jordanien (1)
 16. Niger Niger (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdel baki runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdel baki efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdel baki är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdel baki är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdel baki. Detta beror på att efternamnet Abdel baki ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdel baki när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdel baki.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdel baki kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdel baki ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdelbaki
 2. Abdel hadi
 3. Abdul bari
 4. Abdel nabi
 5. Abdelbari
 6. Abdulbaki
 7. Abdelali
 8. Abdelghani
 9. Abdelhadi
 10. Abdelhak
 11. Abdelhakim
 12. Abdellahi
 13. Abdellati
 14. Abdelmalki
 15. Abdelnabi
 16. Abdul-baqi
 17. Abdel-hadi
 18. Abdelati
 19. Abdelhai
 20. Abdelouafi
 21. Abdelgani
 22. Abdel wahid
 23. Abdel sada
 24. Abdelaati
 25. Abdelaali
 26. Abdelbaghi
 27. Abdellali
 28. Abdelahi
 29. Abdel aal
 30. Abdel latif
 31. Abdel ghani
 32. Abdel halim
 33. Abdel hamid
 34. Abdel sahib
 35. Abdel rahim
 36. Abdel abas
 37. Abdel mahdi
 38. Abdul qawi
 39. Abdelrhani
 40. Abdel-bary