Efternamn Abdel ghaniAtt veta mer om Abdel ghani efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdel ghani ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdel ghani.

Abdel ghani efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdel ghani, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdel ghani är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdel ghani

Visa karta över efternamnet Abdel ghani

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdel ghani i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdel ghani, så att vi kan få exakt information om alla Abdel ghani som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdel ghani efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdel ghani efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdel ghani är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdel ghani i världen

 1. Palestinska territoriet Palestinska territoriet (1126)
 2. Egypten Egypten (641)
 3. Algeriet Algeriet (77)
 4. Sverige Sverige (5)
 5. Syrien Syrien (3)
 6. Frankrike Frankrike (2)
 7. Thailand Thailand (2)
 8. Norge Norge (1)
 9. Jemen Jemen (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdel ghani runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdel ghani efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdel ghani är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdel ghani är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Att avgöra om efternamnet Abdel ghani eller något av de liknande efternamnen till Abdel ghani kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdel ghani har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdel ghani, men med en gemensam rot.

 1. Abdelghani
 2. Abdul ghani
 3. Abdel mghani
 4. Abdul-ghani
 5. Abdulghani
 6. Abdelgani
 7. Abdel hadi
 8. Abdelrhani
 9. Abdelhadi
 10. Abdel-hadi
 11. Abdelhai
 12. Abdelhanin
 13. Abdul ghanee
 14. Abdel nabi
 15. Abdel halim
 16. Abdel hamid
 17. Abdel baki
 18. Abdelali
 19. Abdelhady
 20. Abdelhafid
 21. Abdelhak
 22. Abdelhakim
 23. Abdelhalim
 24. Abdelhamid
 25. Abdelhay
 26. Abdellahi
 27. Abdellati
 28. Abdelmoumni
 29. Abdelnabi
 30. Abdelrahman
 31. Abdelwahab
 32. Abdul-hadi
 33. Abdulhadi
 34. Abdelgadir
 35. Abdelati
 36. Abdelkhalik
 37. Abdelouafi
 38. Abdelwahad
 39. Abdelhaq
 40. Abdelhabib