Efternamn Abdel kaderAtt veta mer om Abdel kader efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdel kader ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdel kader.

Abdel kader efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdel kader, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdel kader är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdel kader

Visa karta över efternamnet Abdel kader

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdel kader i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdel kader, så att vi kan få exakt information om alla Abdel kader som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdel kader efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdel kader efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdel kader är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdel kader i världen

 1. Egypten Egypten (1983)
 2. Algeriet Algeriet (498)
 3. Niger Niger (92)
 4. Venezuela Venezuela (12)
 5. Spanien Spanien (7)
 6. England England (7)
 7. Sverige Sverige (5)
 8. Kanada Kanada (4)
 9. Norge Norge (2)
 10. Schweiz Schweiz (1)
 11. Kuba Kuba (1)
 12. Mali Mali (1)
 13. Senegal Senegal (1)
 14. Thailand Thailand (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdel kader runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdel kader efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdel kader är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdel kader är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdel kader genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Att avgöra om efternamnet Abdel kader eller något av de liknande efternamnen till Abdel kader kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdel kader har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdel kader, men med en gemensam rot.

 1. Abdelkader
 2. Abdel-kader
 3. Abdelqader
 4. Abdelkadir
 5. Abd-el-kader
 6. Abdel naser
 7. Abdulkader
 8. Abdel kamel
 9. Abdeljaber
 10. Abdelkamel
 11. Abdelkazem
 12. Abdulkadir
 13. Abdoulkader
 14. Abdelgadir
 15. Abdel hadi
 16. Abdel sada
 17. Abdul gadir
 18. Abdelkabir
 19. Avad el kader
 20. Abdel razek
 21. Abdel dayem
 22. Abdel raeeb
 23. Abdelhadi
 24. Abdelhady
 25. Abdelkarim
 26. Abdelkhalek
 27. Abdelmalek
 28. Abdelouahed
 29. Abdelsayed
 30. Abdul-qadir
 31. Abdel-hadi
 32. Abdelatef
 33. Abdelkhaleq
 34. Abdelkbir
 35. Abdelkebir
 36. Abdelhamed
 37. Abdelkamal
 38. Abdelwahed
 39. Abdelkarin
 40. Abdeladim