Efternamn Abdel nabiAtt veta mer om Abdel nabi efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdel nabi ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdel nabi.

Abdel nabi efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdel nabi, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdel nabi är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdel nabi

Visa karta över efternamnet Abdel nabi

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdel nabi i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdel nabi, så att vi kan få exakt information om alla Abdel nabi som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdel nabi efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdel nabi efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdel nabi är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdel nabi i världen

 1. Palestinska territoriet Palestinska territoriet (1996)
 2. Egypten Egypten (580)
 3. Syrien Syrien (10)
 4. Israel Israel (7)
 5. Kanada Kanada (1)
 6. Algeriet Algeriet (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdel nabi runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdel nabi efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdel nabi är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdel nabi är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

 1. Abdelnabi
 2. Abdulnabi
 3. Abdel hadi
 4. Abdel baki
 5. Abdalnabi
 6. Abdelnebi
 7. Abdelali
 8. Abdelghani
 9. Abdelhadi
 10. Abdellahi
 11. Abdellati
 12. Abdel-hadi
 13. Abdelati
 14. Abdelhai
 15. Abdelouafi
 16. Abdelgani
 17. Abdelhabib
 18. Abdelbaki
 19. Abdel wahid
 20. Abdel sada
 21. Abdelaati
 22. Abdel naser
 23. Abdelaali
 24. Abdelkabir
 25. Abdellali
 26. Abdul nasir
 27. Abdul bari
 28. Abdelahi
 29. Abdel aal
 30. Abdel latif
 31. Abdel ghani
 32. Abdel halim
 33. Abdel hamid
 34. Abdel sahib
 35. Abdel rahim
 36. Abdel abas
 37. Abdel mahdi
 38. Abdul qawi
 39. Abdelrhani
 40. Abdelbari