Efternamn Abdel sattarAtt veta mer om Abdel sattar efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdel sattar ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdel sattar.

Abdel sattar efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdel sattar, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdel sattar är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdel sattar

Visa karta över efternamnet Abdel sattar

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdel sattar i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdel sattar, så att vi kan få exakt information om alla Abdel sattar som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdel sattar efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdel sattar efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdel sattar är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdel sattar i världen

 1. Irak Irak (27263)
 2. Egypten Egypten (946)
 3. Jemen Jemen (604)
 4. Kuwait Kuwait (251)
 5. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (249)
 6. Syrien Syrien (226)
 7. Libanon Libanon (41)
 8. Schweiz Schweiz (4)
 9. Kanada Kanada (1)
 10. Norge Norge (1)
 11. Oman Oman (1)
 12. Filippinerna Filippinerna (1)
 13. Tunisien Tunisien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdel sattar runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdel sattar efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdel sattar är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdel sattar är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdel sattar genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdel sattar. Detta beror på att efternamnet Abdel sattar ofta har genomgått mutationer.

 1. Abdel-sattar
 2. Abdul sattar
 3. Abdul-sattar
 4. Abdul satar
 5. Abdel fattah
 6. Abdelfattah
 7. Abdel salam
 8. Abdel sada
 9. Abdulsatar
 10. Abdel-salam
 11. Abdelfatah
 12. Abdelsalam
 13. Abdeljabbar
 14. Abdelfettah
 15. Abdul jabbar
 16. Abdel zahra
 17. Abdel wahab
 18. Abdul samad
 19. Abdel naser
 20. Abdel aal
 21. Abdul jabar
 22. Abdel gawad
 23. Abdel latif
 24. Abdel sahib
 25. Abdel abas
 26. Abdel wassa
 27. Abdel-fatah
 28. Abdel rahman
 29. Abdel kader
 30. Abdeljabar
 31. Abdel-rahman
 32. Abdelaal
 33. Abdelatif
 34. Abdeljaber
 35. Abdeljawad
 36. Abdelkader
 37. Abdellati
 38. Abdellatif
 39. Abdelmalak
 40. Abdelouahab