Efternamn AbdelaaliAtt veta mer om Abdelaali efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdelaali ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdelaali.

Abdelaali efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdelaali, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdelaali är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdelaali

Visa karta över efternamnet Abdelaali

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdelaali i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdelaali, så att vi kan få exakt information om alla Abdelaali som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdelaali efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdelaali efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdelaali är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdelaali i världen

 1. Marocko Marocko (545)
 2. Algeriet Algeriet (82)
 3. Spanien Spanien (10)
 4. Tunisien Tunisien (8)
 5. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 6. Irland Irland (1)
 7. Indien Indien (1)
 8. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdelaali runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdelaali efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdelaali är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdelaali är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdelaali genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdelaali. Detta beror på att efternamnet Abdelaali ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdelaali när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdelaali.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdelaali har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdelaali som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdelaali kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdelaali ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdelaal
 2. Abdelali
 3. Abdelaati
 4. Abdellali
 5. Abdelhadi
 6. Abdelhalim
 7. Abdellahi
 8. Abdellati
 9. Abdelli
 10. Abdelmalik
 11. Abdelmalki
 12. Abdelnabi
 13. Abdelati
 14. Abdeljalil
 15. Abdelhai
 16. Abdelgani
 17. Abdelaaziz
 18. Abdelbaki
 19. Abdul-ali
 20. Abdelahi
 21. Abdel aal
 22. Abdelbari
 23. Abdelaoui
 24. Abdellawi
 25. Abdalahi
 26. Abdali
 27. Abdallahi
 28. Abdela
 29. Abdelah
 30. Abdelatif
 31. Abdelaziz
 32. Abdelghani
 33. Abdelhady
 34. Abdelhafid
 35. Abdelhak
 36. Abdelhakim
 37. Abdelhamid
 38. Abdelhay
 39. Abdelkarim
 40. Abdella