Efternamn AbdelbakiAtt veta mer om Abdelbaki efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdelbaki ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdelbaki.

Abdelbaki efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdelbaki, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdelbaki är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdelbaki

Visa karta över efternamnet Abdelbaki

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdelbaki i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdelbaki, så att vi kan få exakt information om alla Abdelbaki som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdelbaki efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdelbaki efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdelbaki är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdelbaki i världen

 1. Algeriet Algeriet (4045)
 2. Egypten Egypten (1952)
 3. Marocko Marocko (579)
 4. Saudiarabien Saudiarabien (239)
 5. Frankrike Frankrike (105)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (62)
 7. Qatar Qatar (50)
 8. Spanien Spanien (13)
 9. Tyskland Tyskland (12)
 10. Tunisien Tunisien (10)
 11. England England (10)
 12. Libanon Libanon (7)
 13. Bulgarien Bulgarien (6)
 14. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (4)
 15. Kanada Kanada (4)
 16. Kuwait Kuwait (4)
 17. Sudan Sudan (4)
 18. Australien Australien (2)
 19. Sverige Sverige (2)
 20. Ukraina Ukraina (1)
 21. Belgien Belgien (1)
 22. Bahrain Bahrain (1)
 23. Schweiz Schweiz (1)
 24. Grekland Grekland (1)
 25. Hongkong Hongkong (1)
 26. Malaysia Malaysia (1)
 27. Nederländerna Nederländerna (1)
 28. Oman Oman (1)
 29. Ryssland Ryssland (1)
 30. Thailand Thailand (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdelbaki runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdelbaki efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdelbaki är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdelbaki är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdelbaki genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdelbaki. Detta beror på att efternamnet Abdelbaki ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdelbaki när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdelbaki.

Att avgöra om efternamnet Abdelbaki eller något av de liknande efternamnen till Abdelbaki kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdelbaki har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdelbaki, men med en gemensam rot.

 1. Abdel baki
 2. Abdelbari
 3. Abdulbaki
 4. Abdelali
 5. Abdelhadi
 6. Abdelhak
 7. Abdelhakim
 8. Abdellahi
 9. Abdellati
 10. Abdelmalki
 11. Abdelnabi
 12. Abdelati
 13. Abdelhai
 14. Abdelgani
 15. Abdelaati
 16. Abdelaali
 17. Abdelbaghi
 18. Abdellali
 19. Abdelahi
 20. Abdellawi
 21. Abdalahi
 22. Abdallahi
 23. Abdela
 24. Abdelaal
 25. Abdelah
 26. Abdelatif
 27. Abdelaziz
 28. Abdelghani
 29. Abdelhady
 30. Abdelhafid
 31. Abdelhalim
 32. Abdelhamid
 33. Abdelhay
 34. Abdelkarim
 35. Abdella
 36. Abdellah
 37. Abdellaoui
 38. Abdellatif
 39. Abdelli
 40. Abdelmajid