Efternamn AbdelbariAtt veta mer om Abdelbari efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdelbari ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdelbari.

Abdelbari efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdelbari, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdelbari är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdelbari

Visa karta över efternamnet Abdelbari

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdelbari i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdelbari, så att vi kan få exakt information om alla Abdelbari som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdelbari efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdelbari efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdelbari är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdelbari i världen

 1. Algeriet Algeriet (1287)
 2. Egypten Egypten (458)
 3. Saudiarabien Saudiarabien (278)
 4. Frankrike Frankrike (36)
 5. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (33)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (12)
 7. Kanada Kanada (11)
 8. Marocko Marocko (9)
 9. Qatar Qatar (9)
 10. Sudan Sudan (9)
 11. Tunisien Tunisien (9)
 12. England England (4)
 13. Indien Indien (2)
 14. Sverige Sverige (2)
 15. Bulgarien Bulgarien (1)
 16. Schweiz Schweiz (1)
 17. Grekland Grekland (1)
 18. Guyana Guyana (1)
 19. Jordanien Jordanien (1)
 20. Kuwait Kuwait (1)
 21. Libyen Libyen (1)
 22. Nederländerna Nederländerna (1)
 23. Singapore Singapore (1)
 24. Syrien Syrien (1)
 25. Jemen Jemen (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdelbari runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdelbari efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdelbari är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdelbari är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdelbari genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdelbari kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdelbari ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdelbari eller något av de liknande efternamnen till Abdelbari kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdelbari har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdelbari, men med en gemensam rot.

 1. Abdelbaki
 2. Abdelali
 3. Abdelhadi
 4. Abdelkarim
 5. Abdellahi
 6. Abdellati
 7. Abdelnabi
 8. Abdelati
 9. Abdelhai
 10. Abdelgani
 11. Abdelkarin
 12. Abdelaati
 13. Abdelaali
 14. Abdelbaghi
 15. Abdellali
 16. Abdul bari
 17. Abdelahi
 18. Abdel baki
 19. Abdel-bary
 20. Abdellawi
 21. Abdulbaki
 22. Abdalahi
 23. Abdallahi
 24. Abdela
 25. Abdelaal
 26. Abdelah
 27. Abdelatif
 28. Abdelaziz
 29. Abdelghani
 30. Abdelhady
 31. Abdelhafid
 32. Abdelhak
 33. Abdelhakim
 34. Abdelhalim
 35. Abdelhamid
 36. Abdelhay
 37. Abdelkerim
 38. Abdelkrim
 39. Abdella
 40. Abdellah