Efternamn AbdelfetahAtt veta mer om Abdelfetah efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdelfetah ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdelfetah.

Abdelfetah efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdelfetah, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdelfetah är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdelfetah

Visa karta över efternamnet Abdelfetah

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdelfetah i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdelfetah, så att vi kan få exakt information om alla Abdelfetah som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdelfetah efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdelfetah efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdelfetah är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdelfetah i världen

 1. Algeriet Algeriet (5)
 2. Frankrike Frankrike (1)
 3. Grekland Grekland (1)
 4. Marocko Marocko (1)
 5. Mauretanien Mauretanien (1)
 6. Nederländerna Nederländerna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdelfetah runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdelfetah efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdelfetah är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdelfetah är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdelfetah när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdelfetah.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdelfetah har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdelfetah som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abdelfetah eller något av de liknande efternamnen till Abdelfetah kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdelfetah har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdelfetah, men med en gemensam rot.

 1. Abdelfatah
 2. Abdelfettah
 3. Abdelfattah
 4. Abdelelah
 5. Abdel-fatah
 6. Abdelah
 7. Abdelilah
 8. Abdellah
 9. Abdelillah
 10. Abdelhilah
 11. Abdellilah
 12. Abdel fattah
 13. Abdel-lah
 14. Abdel lah
 15. Abdallah
 16. Abdela
 17. Abdelaal
 18. Abdelatif
 19. Abdelhak
 20. Abdelhay
 21. Abdeljawad
 22. Abdelkerim
 23. Abdella
 24. Abdellahi
 25. Abdellati
 26. Abdellatif
 27. Abdelmalak
 28. Abdelmessih
 29. Abdelraza
 30. Abdelsalam
 31. Abdelwahab
 32. Abdillah
 33. Abdulah
 34. Abdullah
 35. Abdollah
 36. Abdalah
 37. Abdelatef
 38. Abdelati
 39. Abdelouahd
 40. Abdelhai