Efternamn AbdelhayAtt veta mer om Abdelhay efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdelhay ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdelhay.

Abdelhay efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdelhay, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdelhay är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdelhay

Visa karta över efternamnet Abdelhay

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdelhay i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdelhay, så att vi kan få exakt information om alla Abdelhay som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdelhay efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdelhay efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdelhay är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdelhay i världen

 1. Egypten Egypten (11528)
 2. Marocko Marocko (1498)
 3. Saudiarabien Saudiarabien (710)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (52)
 5. Algeriet Algeriet (48)
 6. Qatar Qatar (42)
 7. Mauretanien Mauretanien (27)
 8. Kanada Kanada (22)
 9. Brasilien Brasilien (17)
 10. Argentina Argentina (16)
 11. Sudan Sudan (16)
 12. Australien Australien (9)
 13. Spanien Spanien (9)
 14. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (8)
 15. Libanon Libanon (5)
 16. England England (4)
 17. Sverige Sverige (3)
 18. Tyskland Tyskland (3)
 19. Italien Italien (2)
 20. Jordanien Jordanien (2)
 21. Venezuela Venezuela (1)
 22. Sydafrika Sydafrika (1)
 23. Belgien Belgien (1)
 24. Kina Kina (1)
 25. Frankrike Frankrike (1)
 26. Irland Irland (1)
 27. Israel Israel (1)
 28. Kuwait Kuwait (1)
 29. Malaysia Malaysia (1)
 30. Nederländerna Nederländerna (1)
 31. Ryssland Ryssland (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdelhay runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdelhay efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdelhay är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdelhay är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdelhay genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdelhay. Detta beror på att efternamnet Abdelhay ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdelhay har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdelhay som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdelhay kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdelhay ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdelhady
 2. Abdelhak
 3. Abdelhai
 4. Abdelhaq
 5. Abdela
 6. Abdelaal
 7. Abdelah
 8. Abdelhadi
 9. Abdella
 10. Abdellah
 11. Abdala
 12. Abdalla
 13. Abdallah
 14. Abdel
 15. Abdelali
 16. Abdelghani
 17. Abdelhafid
 18. Abdelhakim
 19. Abdelhalim
 20. Abdelhamid
 21. Abdelilah
 22. Abdellahi
 23. Abdellati
 24. Abdelli
 25. Abdelnabi
 26. Abdelraza
 27. Abdelsayed
 28. Abdelwahab
 29. Abdilla
 30. Abdillah
 31. Abdola
 32. Abdula
 33. Abdulah
 34. Abdulahad
 35. Abdulai
 36. Abdulhadi
 37. Abdulhaqq
 38. Abdulla
 39. Abdullah
 40. Abdulrab