Efternamn AbdelhediAtt veta mer om Abdelhedi efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdelhedi ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdelhedi.

Abdelhedi efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdelhedi, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdelhedi är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdelhedi

Visa karta över efternamnet Abdelhedi

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdelhedi i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdelhedi, så att vi kan få exakt information om alla Abdelhedi som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdelhedi efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdelhedi efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdelhedi är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdelhedi i världen

 1. Tunisien Tunisien (173)
 2. Frankrike Frankrike (26)
 3. Kanada Kanada (7)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (6)
 5. Egypten Egypten (4)
 6. Libyen Libyen (4)
 7. Tyskland Tyskland (2)
 8. Thailand Thailand (2)
 9. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 10. Österrike Österrike (1)
 11. Belgien Belgien (1)
 12. Elfenbenskusten Elfenbenskusten (1)
 13. Spanien Spanien (1)
 14. Turkiet Turkiet (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdelhedi runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdelhedi efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdelhedi är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdelhedi är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdelhedi genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdelhedi när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdelhedi.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdelhedi har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdelhedi som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdelhedi kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdelhedi ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdelhedi eller något av de liknande efternamnen till Abdelhedi kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdelhedi har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdelhedi, men med en gemensam rot.

 1. Abdelhadi
 2. Abdelhady
 3. Abdulhadi
 4. Abdel-hadi
 5. Abdelhai
 6. Abdel hadi
 7. Abdelkefi
 8. Abdelnebi
 9. Abdelali
 10. Abdelghani
 11. Abdelhafid
 12. Abdelhak
 13. Abdelhakim
 14. Abdelhalim
 15. Abdelhamid
 16. Abdelhay
 17. Abdelkerim
 18. Abdellahi
 19. Abdellati
 20. Abdelli
 21. Abdelnabi
 22. Abdul-hadi
 23. Abdelgadir
 24. Abdelati
 25. Abdelkebir
 26. Abdelgani
 27. Abdelhamed
 28. Abdelhaq
 29. Abdelhanin
 30. Abdelhabib
 31. Abdelwahed
 32. Abdelbaki
 33. Abdeladim
 34. Abdelkadir
 35. Abdelaati
 36. Abdelaali
 37. Abdeluahed
 38. Abdellali
 39. Abdelhafidi
 40. Abdelahi