Efternamn AbdeljawadAtt veta mer om Abdeljawad efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdeljawad ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdeljawad.

Abdeljawad efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdeljawad, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdeljawad är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdeljawad

Visa karta över efternamnet Abdeljawad

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdeljawad i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdeljawad, så att vi kan få exakt information om alla Abdeljawad som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdeljawad efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdeljawad efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdeljawad är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdeljawad i världen

 1. Saudiarabien Saudiarabien (710)
 2. Tunisien Tunisien (177)
 3. Marocko Marocko (136)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (93)
 5. Egypten Egypten (49)
 6. Sydafrika Sydafrika (15)
 7. Jordanien Jordanien (7)
 8. Sverige Sverige (5)
 9. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (4)
 10. Libanon Libanon (3)
 11. Turkiet Turkiet (3)
 12. Kanada Kanada (2)
 13. Australien Australien (1)
 14. Belgien Belgien (1)
 15. Algeriet Algeriet (1)
 16. England England (1)
 17. Irland Irland (1)
 18. Kuwait Kuwait (1)
 19. Libyen Libyen (1)
 20. Oman Oman (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdeljawad runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdeljawad efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdeljawad är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdeljawad är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdeljawad genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdeljawad. Detta beror på att efternamnet Abdeljawad ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdeljawad när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdeljawad.

 1. Abdeljaouad
 2. Abdelwahad
 3. Abdeljalak
 4. Abdeljalal
 5. Abdel gawad
 6. Abdeljabar
 7. Abdelaal
 8. Abdelfatah
 9. Abdelhafid
 10. Abdelhamid
 11. Abdeljaber
 12. Abdelmajid
 13. Abdelmalak
 14. Abdelraza
 15. Abdelsalam
 16. Abdelsayed
 17. Abdelwahab
 18. Abdul-ahad
 19. Abdulahad
 20. Abdeljabbar
 21. Abdeljalil
 22. Abdelmayid
 23. Abdeluahid
 24. Abdelwahid
 25. Abdelhamed
 26. Abdelouahad
 27. Abdelkamal
 28. Abdelwahed
 29. Abdelhalak
 30. Abdeluahed
 31. Abdel aal
 32. Abdel abas
 33. Abdelmagid
 34. Abdellawi
 35. Abdeljaoued
 36. Abdelazid
 37. Abdel-salam
 38. Abdela
 39. Abdelah
 40. Abdelali