Efternamn AbdeljebbarAtt veta mer om Abdeljebbar efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdeljebbar ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdeljebbar.

Abdeljebbar efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdeljebbar, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdeljebbar är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdeljebbar

Visa karta över efternamnet Abdeljebbar

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdeljebbar i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdeljebbar, så att vi kan få exakt information om alla Abdeljebbar som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdeljebbar efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdeljebbar efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdeljebbar är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdeljebbar i världen

 1. Marocko Marocko (409)
 2. Algeriet Algeriet (5)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (3)
 4. Belgien Belgien (1)
 5. Frankrike Frankrike (1)
 6. Mauretanien Mauretanien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdeljebbar runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdeljebbar efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdeljebbar är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdeljebbar är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdeljebbar genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdeljebbar när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdeljebbar.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdeljebbar har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdeljebbar som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abdeljabbar
 2. Abduljabbar
 3. Abdeljabar
 4. Abdeljaber
 5. Abdul-jabbar
 6. Abdelkebir
 7. Abdul jabbar
 8. Abdeljawad
 9. Abdelelah
 10. Abdeljaouad
 11. Abdelkbir
 12. Abdeljalak
 13. Abdeljalal
 14. Abdelfetah
 15. Abdelfettah
 16. Abdelkabir
 17. Abdul jabar
 18. Abdel abas
 19. Abdelbari
 20. Abdel-bary
 21. Abdelnebi
 22. Abdel-salam
 23. Abdel-sattar
 24. Abdela
 25. Abdelaal
 26. Abdelah
 27. Abdelfatah
 28. Abdelfattah
 29. Abdelhak
 30. Abdelhay
 31. Abdelilah
 32. Abdelkader
 33. Abdelkerim
 34. Abdella
 35. Abdellah
 36. Abdelmalak
 37. Abdelmessih
 38. Abdelmoula
 39. Abdelnabi
 40. Abdelnour