Efternamn AbdelkbirAtt veta mer om Abdelkbir efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdelkbir ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdelkbir.

Abdelkbir efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdelkbir, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdelkbir är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdelkbir

Visa karta över efternamnet Abdelkbir

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdelkbir i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdelkbir, så att vi kan få exakt information om alla Abdelkbir som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdelkbir efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdelkbir efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdelkbir är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdelkbir i världen

 1. Marocko Marocko (9)
 2. Algeriet Algeriet (1)
 3. Italien Italien (1)
 4. Sudan Sudan (1)
 5. Slovenien Slovenien (1)
 6. Tunisien Tunisien (1)
 7. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdelkbir runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdelkbir efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdelkbir är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdelkbir är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdelkbir genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdelkbir när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdelkbir.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdelkbir har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdelkbir som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdelkbir kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdelkbir ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdelkebir
 2. Abdelkabir
 3. Abdelkrim
 4. Abdelkadir
 5. Abdelali
 6. Abdelatif
 7. Abdelaziz
 8. Abdeljaber
 9. Abdelkader
 10. Abdelkarim
 11. Abdelkerim
 12. Abdelli
 13. Abdelnabi
 14. Abdelnour
 15. Abdulkadir
 16. Abdelgadir
 17. Abdelati
 18. Abdelhai
 19. Abdelasis
 20. Abdeltif
 21. Abdelhabib
 22. Abdelkarin
 23. Abdeladim
 24. Abdelmjid
 25. Abdelakrim
 26. Abdelazis
 27. Abdelahi
 28. Abdelkefi
 29. Abdelbari
 30. Abdeli
 31. Abdel-bary
 32. Abdeljabar
 33. Abdelnebi
 34. Abdelazid
 35. Abd-elaziz
 36. Abdalahi
 37. Abdali
 38. Abdel
 39. Abdela
 40. Abdelaal