Efternamn AbdelkebirAtt veta mer om Abdelkebir efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdelkebir ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdelkebir.

Abdelkebir efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdelkebir, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdelkebir är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdelkebir

Visa karta över efternamnet Abdelkebir

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdelkebir i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdelkebir, så att vi kan få exakt information om alla Abdelkebir som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdelkebir efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdelkebir efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdelkebir är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdelkebir i världen

 1. Marocko Marocko (511)
 2. Algeriet Algeriet (417)
 3. Frankrike Frankrike (92)
 4. Tunisien Tunisien (40)
 5. Spanien Spanien (12)
 6. Kanada Kanada (5)
 7. Förenta staterna Förenta staterna (3)
 8. Belgien Belgien (1)
 9. Syrien Syrien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdelkebir runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdelkebir efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdelkebir är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdelkebir är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdelkebir genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdelkebir. Detta beror på att efternamnet Abdelkebir ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdelkebir när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdelkebir.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdelkebir har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdelkebir som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abdelkebir eller något av de liknande efternamnen till Abdelkebir kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdelkebir har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdelkebir, men med en gemensam rot.

 1. Abdelkbir
 2. Abdelkabir
 3. Abdelkerim
 4. Abdelkadir
 5. Abdelkefi
 6. Abdelnebi
 7. Abdeljaber
 8. Abdelkader
 9. Abdelkarim
 10. Abdelkrim
 11. Abdelnabi
 12. Abdulkadir
 13. Abdelgadir
 14. Abdelhabib
 15. Abdelkarin
 16. Abdeljebbar
 17. Abdelhedi
 18. Abdeljabar
 19. Abdelali
 20. Abdelatif
 21. Abdelaziz
 22. Abdelhadi
 23. Abdelhafid
 24. Abdelhakim
 25. Abdelhalim
 26. Abdelhamid
 27. Abdelkamel
 28. Abdelkazem
 29. Abdellahi
 30. Abdellati
 31. Abdellatif
 32. Abdelli
 33. Abdelmajid
 34. Abdelmalik
 35. Abdelmessih
 36. Abdelnour
 37. Abdelqader
 38. Abdelrahim
 39. Abdul-amir
 40. Abdulkarim