Efternamn AbdelkefiAtt veta mer om Abdelkefi efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdelkefi ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdelkefi.

Abdelkefi efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdelkefi, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdelkefi är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdelkefi

Visa karta över efternamnet Abdelkefi

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdelkefi i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdelkefi, så att vi kan få exakt information om alla Abdelkefi som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdelkefi efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdelkefi efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdelkefi är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdelkefi i världen

 1. Tunisien Tunisien (116)
 2. Qatar Qatar (16)
 3. Kanada Kanada (9)
 4. Belgien Belgien (8)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (8)
 6. Frankrike Frankrike (5)
 7. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 8. Tyskland Tyskland (2)
 9. Spanien Spanien (2)
 10. England England (1)
 11. Libyen Libyen (1)
 12. Marocko Marocko (1)
 13. Monaco Monaco (1)
 14. Norge Norge (1)
 15. Saudiarabien Saudiarabien (1)
 16. Thailand Thailand (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdelkefi runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdelkefi efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdelkefi är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdelkefi är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdelkefi genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdelkefi. Detta beror på att efternamnet Abdelkefi ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdelkefi har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdelkefi som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abdelkerim
 2. Abdelkebir
 3. Abdelhedi
 4. Abdelnebi
 5. Abdelali
 6. Abdelhadi
 7. Abdelhafid
 8. Abdelkarim
 9. Abdelkrim
 10. Abdellahi
 11. Abdellati
 12. Abdelli
 13. Abdelnabi
 14. Abdelatef
 15. Abdelati
 16. Abdelhai
 17. Abdelouafi
 18. Abdelkbir
 19. Abdelgani
 20. Abdeltif
 21. Abdelkarin
 22. Abdelbaki
 23. Abdelkadir
 24. Abdelaati
 25. Abdelaali
 26. Abdelkabir
 27. Abdellali
 28. Abdelahi
 29. Abdelloui
 30. Abdelbari
 31. Abdelaoui
 32. Abdeli
 33. Abdellawi
 34. Abdalahi
 35. Abdali
 36. Abdallahi
 37. Abdel
 38. Abdela
 39. Abdelaal
 40. Abdelah