Efternamn AbdelkhalikAtt veta mer om Abdelkhalik efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdelkhalik ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdelkhalik.

Abdelkhalik efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdelkhalik, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdelkhalik är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdelkhalik

Visa karta över efternamnet Abdelkhalik

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdelkhalik i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdelkhalik, så att vi kan få exakt information om alla Abdelkhalik som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdelkhalik efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdelkhalik efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdelkhalik är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdelkhalik i världen

 1. Egypten Egypten (1708)
 2. Saudiarabien Saudiarabien (278)
 3. Marocko Marocko (204)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (12)
 5. Frankrike Frankrike (10)
 6. Qatar Qatar (9)
 7. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (4)
 8. Tchad Tchad (4)
 9. Kanada Kanada (2)
 10. Libanon Libanon (2)
 11. Nederländerna Nederländerna (2)
 12. Spanien Spanien (1)
 13. Jordanien Jordanien (1)
 14. Kuwait Kuwait (1)
 15. Sverige Sverige (1)
 16. Singapore Singapore (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdelkhalik runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdelkhalik efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdelkhalik är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdelkhalik är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdelkhalik genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdelkhalik när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdelkhalik.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdelkhalik har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdelkhalik som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdelkhalik kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdelkhalik ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdelkhalek
 2. Abdelkhalak
 3. Abdelhalim
 4. Abdelmalik
 5. Abdulkhalil
 6. Abdelkhaleq
 7. Abdelhalak
 8. Abdel halim
 9. Abdelali
 10. Abdelghani
 11. Abdelhadi
 12. Abdelhafid
 13. Abdelhak
 14. Abdelhakim
 15. Abdelhamid
 16. Abdelkarim
 17. Abdelmalak
 18. Abdelmalek
 19. Abdul-khaliq
 20. Abdulmalik
 21. Abdel-hadi
 22. Abdeljalil
 23. Abdelhai
 24. Abdeldjalil
 25. Abdeljalak
 26. Abdelhanin
 27. Abdelhabib
 28. Abdelkarin
 29. Abdelkadir
 30. Abdel hadi
 31. Abdelaali
 32. Abdelkabir
 33. Abdellali
 34. Abdul malik
 35. Abdel hamid
 36. Abdelrhani
 37. Abdul halim
 38. Abdel-salam
 39. Abdelaal
 40. Abdelatif