Efternamn AbdelmanjeAtt veta mer om Abdelmanje efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdelmanje ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdelmanje.

Abdelmanje efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdelmanje, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdelmanje är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdelmanje

Visa karta över efternamnet Abdelmanje

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdelmanje i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdelmanje, så att vi kan få exakt information om alla Abdelmanje som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdelmanje efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdelmanje efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdelmanje är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdelmanje i världen

 1. Spanien Spanien (20)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdelmanje runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdelmanje efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdelmanje är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdelmanje är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdelmanje genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdelmanje när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdelmanje.

Att avgöra om efternamnet Abdelmanje eller något av de liknande efternamnen till Abdelmanje kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdelmanje har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdelmanje, men med en gemensam rot.

 1. Abdelmajid
 2. Abdelmalak
 3. Abdelmalek
 4. Abdelmalik
 5. Abdelmalki
 6. Abdelmadjid
 7. Abdelmayid
 8. Abdelmonim
 9. Abdelgani
 10. Abdelhanin
 11. Abdelmagid
 12. Abdelmadjit
 13. Abdelmaula
 14. Abdalahe
 15. Abdela
 16. Abdelaal
 17. Abdelah
 18. Abdelali
 19. Abdelatif
 20. Abdelaziz
 21. Abdelfatah
 22. Abdelghani
 23. Abdelhadi
 24. Abdelhady
 25. Abdelhafid
 26. Abdelhak
 27. Abdelhakim
 28. Abdelhalim
 29. Abdelhamid
 30. Abdelhay
 31. Abdeljaber
 32. Abdeljawad
 33. Abdelkader
 34. Abdelkamel
 35. Abdelkarim
 36. Abdelkazem
 37. Abdella
 38. Abdellah
 39. Abdellahi
 40. Abdellaoui