Efternamn AbdelrazaAtt veta mer om Abdelraza efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdelraza ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdelraza.

Abdelraza efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdelraza, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdelraza är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdelraza

Visa karta över efternamnet Abdelraza

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdelraza i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdelraza, så att vi kan få exakt information om alla Abdelraza som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdelraza efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdelraza efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdelraza är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdelraza i världen

 1. Irak Irak (92935)
 2. Kuwait Kuwait (415)
 3. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (30)
 4. Oman Oman (21)
 5. Egypten Egypten (4)
 6. Libanon Libanon (3)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdelraza runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdelraza efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdelraza är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdelraza är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdelraza genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Att avgöra om efternamnet Abdelraza eller något av de liknande efternamnen till Abdelraza kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdelraza har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdelraza, men med en gemensam rot.

 1. Abdulrazak
 2. Abdelhamza
 3. Abdela
 4. Abdelaal
 5. Abdelah
 6. Abdelali
 7. Abdelaziz
 8. Abdelfatah
 9. Abdelhadi
 10. Abdelhady
 11. Abdelhak
 12. Abdelhay
 13. Abdeljawad
 14. Abdelkazem
 15. Abdella
 16. Abdellah
 17. Abdellahi
 18. Abdellati
 19. Abdelmalak
 20. Abdelnabi
 21. Abdelrahim
 22. Abdelrahman
 23. Abdelsalam
 24. Abdelwahab
 25. Abdulrab
 26. Abdelati
 27. Abdelhai
 28. Abdellaziz
 29. Abdelwahad
 30. Abdelgani
 31. Abdeljalak
 32. Abdelhaq
 33. Abdeljalal
 34. Abdelaaziz
 35. Abdelkamal
 36. Abdelbaki
 37. Abdel sada
 38. Abdelaati
 39. Abdelazis
 40. Abdelaali