Efternamn AbdelwahidAtt veta mer om Abdelwahid efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdelwahid ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdelwahid.

Abdelwahid efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdelwahid, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdelwahid är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdelwahid

Visa karta över efternamnet Abdelwahid

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdelwahid i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdelwahid, så att vi kan få exakt information om alla Abdelwahid som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdelwahid efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdelwahid efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdelwahid är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdelwahid i världen

 1. Sudan Sudan (4200)
 2. Tchad Tchad (867)
 3. Egypten Egypten (427)
 4. Saudiarabien Saudiarabien (239)
 5. Marocko Marocko (204)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (19)
 7. Qatar Qatar (9)
 8. Kuwait Kuwait (4)
 9. Algeriet Algeriet (3)
 10. Malaysia Malaysia (3)
 11. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 12. Sverige Sverige (2)
 13. Kanada Kanada (1)
 14. Schweiz Schweiz (1)
 15. Kamerun Kamerun (1)
 16. Spanien Spanien (1)
 17. Skottland Skottland (1)
 18. Italien Italien (1)
 19. Jordanien Jordanien (1)
 20. Libyen Libyen (1)
 21. Mauretanien Mauretanien (1)
 22. Nederländerna Nederländerna (1)
 23. Oman Oman (1)
 24. Tunisien Tunisien (1)
 25. Jemen Jemen (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdelwahid runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdelwahid efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdelwahid är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdelwahid är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdelwahid kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdelwahid ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdel-wahid
 2. Abdeluahid
 3. Abdelwahad
 4. Abdelwahed
 5. Abdel wahid
 6. Abdelhafid
 7. Abdelhamid
 8. Abdellahi
 9. Abdelmajid
 10. Abdelrahim
 11. Abdelwahab
 12. Abdul-wahid
 13. Abdelmayid
 14. Abdelouahid
 15. Abdeluahed
 16. Abdelahi
 17. Abdelmagid
 18. Abdelazid
 19. Abdalahi
 20. Abdallahi
 21. Abdelah
 22. Abdelali
 23. Abdelatif
 24. Abdelaziz
 25. Abdelhadi
 26. Abdelhakim
 27. Abdelhalim
 28. Abdeljawad
 29. Abdelkarim
 30. Abdellah
 31. Abdellati
 32. Abdellatif
 33. Abdelmalik
 34. Abdelnabi
 35. Abdelouahed
 36. Abdelsayed
 37. Abdillahi
 38. Abdollahi
 39. Abdul-ahad
 40. Abdulahad