Efternamn AbderramanAtt veta mer om Abderraman efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abderraman ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abderraman.

Abderraman efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abderraman, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abderraman är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abderraman

Visa karta över efternamnet Abderraman

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abderraman i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abderraman, så att vi kan få exakt information om alla Abderraman som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abderraman efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abderraman efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abderraman är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abderraman i världen

 1. Spanien Spanien (88)
 2. Algeriet Algeriet (1)
 3. Ghana Ghana (1)
 4. Niger Niger (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abderraman runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abderraman efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abderraman är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abderraman är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abderraman när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abderraman.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abderraman kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abderraman ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abderraman eller något av de liknande efternamnen till Abderraman kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abderraman har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abderraman, men med en gemensam rot.

 1. Abderrahman
 2. Abderrahaman
 3. Abderrahmane
 4. Abderrahmani
 5. Abderrazak
 6. Abdurrahman
 7. Abdouraman
 8. Abderrahmen
 9. Abderahman
 10. Abderrazaq
 11. Abderrahin
 12. Abdraman
 13. Abdurramani
 14. Abderrayab
 15. Abderemane
 16. Abderrahim
 17. Abderrazzak
 18. Abdirahman
 19. Abdourahman
 20. Abdramane
 21. Abdurahman
 22. Abd-rahman
 23. Abderraouf
 24. Abderahmane
 25. Abderrafie
 26. Abderrafik
 27. Abderrazzaq
 28. Abderrezak
 29. Abd rahman
 30. Abderrafia
 31. Abderrazek
 32. Abderazak
 33. Abdouramane
 34. Abdarrahmane
 35. Abderrazik
 36. Abdurrahim
 37. Abdourahmane
 38. Abderahim
 39. Abderrahime
 40. Abderezak