Efternamn AbdessadkiAtt veta mer om Abdessadki efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdessadki ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdessadki.

Abdessadki efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdessadki, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdessadki är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdessadki

Visa karta över efternamnet Abdessadki

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdessadki i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdessadki, så att vi kan få exakt information om alla Abdessadki som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdessadki efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdessadki efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdessadki är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdessadki i världen

 1. Marocko Marocko (341)
 2. Spanien Spanien (15)
 3. Nederländerna Nederländerna (6)
 4. Sverige Sverige (4)
 5. Belgien Belgien (2)
 6. Tyskland Tyskland (1)
 7. Frankrike Frankrike (1)
 8. England England (1)
 9. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdessadki runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdessadki efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdessadki är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdessadki är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdessadki när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdessadki.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdessadki kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdessadki ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdessadki eller något av de liknande efternamnen till Abdessadki kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdessadki har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdessadki, men med en gemensam rot.

 1. Abdessadik
 2. Abdessadek
 3. Abdeslami
 4. Abdessamad
 5. Abdessamie
 6. Abdessamed
 7. Abdessalam
 8. Abdessalem
 9. Abdessamia
 10. Abdessalami
 11. Abdeslam
 12. Abdesslam
 13. Abdesselam
 14. Abdesslem
 15. Abdesamad
 16. Abdesalam
 17. Abdesselem
 18. Abdessemed
 19. Abbadessa
 20. Abdeselam
 21. Abdikadir
 22. Abdoussi
 23. Abdussalaam
 24. Abtsiauri
 25. Abdeslem
 26. Abdishakur
 27. Abdisalan
 28. Abd ghani
 29. Abdes
 30. Abdek
 31. Abdeselan
 32. Abades
 33. Abadez
 34. Abdis
 35. Abdous
 36. Abdus
 37. Abetxuko
 38. Abdias
 39. Abd khalid
 40. Abdk