Efternamn AbdessalamiAtt veta mer om Abdessalami efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdessalami ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdessalami.

Abdessalami efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdessalami, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdessalami är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdessalami

Visa karta över efternamnet Abdessalami

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdessalami i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdessalami, så att vi kan få exakt information om alla Abdessalami som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdessalami efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdessalami efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdessalami är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdessalami i världen

 1. Marocko Marocko (136)
 2. Nederländerna Nederländerna (11)
 3. Spanien Spanien (6)
 4. Belgien Belgien (1)
 5. Frankrike Frankrike (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdessalami runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdessalami efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdessalami är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdessalami är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdessalami genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdessalami har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdessalami som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abdessalami eller något av de liknande efternamnen till Abdessalami kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdessalami har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdessalami, men med en gemensam rot.

 1. Abdessalam
 2. Abdeslami
 3. Abdesslam
 4. Abdesselam
 5. Abdessalem
 6. Abdesalam
 7. Abdeselam
 8. Abdeslam
 9. Abdessamad
 10. Abdessamie
 11. Abdussalaam
 12. Abdesslem
 13. Abdessamia
 14. Abdesselem
 15. Abdessadki
 16. Abdessadik
 17. Abdesamad
 18. Abdeslem
 19. Abdessamed
 20. Abdessadek
 21. Abdisalan
 22. Abdeselan
 23. Abdessemed
 24. Abbadessa
 25. Abdoussi
 26. Abtsiauri
 27. Abd khalid
 28. Abdishakur
 29. Abd karim
 30. Abd ghani
 31. Abdes
 32. Abades
 33. Abatecola
 34. Abdikadir
 35. Abdis
 36. Abdous
 37. Abdus
 38. Avedissian
 39. Abdias
 40. Abdukarimov