Efternamn AbdesselemAtt veta mer om Abdesselem efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdesselem ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdesselem.

Abdesselem efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdesselem, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdesselem är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdesselem

Visa karta över efternamnet Abdesselem

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdesselem i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdesselem, så att vi kan få exakt information om alla Abdesselem som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdesselem efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdesselem efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdesselem är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdesselem i världen

 1. Algeriet Algeriet (1323)
 2. Frankrike Frankrike (232)
 3. Nya Kaledonien Nya Kaledonien (16)
 4. Tunisien Tunisien (11)
 5. Belgien Belgien (8)
 6. Thailand Thailand (7)
 7. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 8. Kanada Kanada (1)
 9. Schweiz Schweiz (1)
 10. England England (1)
 11. Nederländerna Nederländerna (1)
 12. Ryssland Ryssland (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdesselem runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdesselem efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdesselem är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdesselem är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdesselem när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdesselem.

Att avgöra om efternamnet Abdesselem eller något av de liknande efternamnen till Abdesselem kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdesselem har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdesselem, men med en gemensam rot.

 1. Abdesselam
 2. Abdesslem
 3. Abdessalem
 4. Abdeselam
 5. Abdesslam
 6. Abdeslem
 7. Abdessalam
 8. Abdessemed
 9. Abdeslam
 10. Abdessamed
 11. Abdessadek
 12. Abdesalam
 13. Abdessalami
 14. Abdeselan
 15. Abdeslami
 16. Abdessamad
 17. Abdessamie
 18. Abdussalaam
 19. Abdessadik
 20. Abdessamia
 21. Abdessadki
 22. Abdesamad
 23. Abdisalan
 24. Abdes
 25. Abades
 26. Abbadessa
 27. Abdis
 28. Abdous
 29. Abdoussi
 30. Abdus
 31. Abdias
 32. Abd khalid
 33. Abdishakur
 34. Abd karim
 35. Avdysheva
 36. Abdek
 37. Abadez
 38. Abadias
 39. Abatecola
 40. Abdikadir