Efternamn AbdinasirAtt veta mer om Abdinasir efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdinasir ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdinasir.

Abdinasir efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdinasir, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdinasir är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdinasir

Visa karta över efternamnet Abdinasir

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdinasir i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdinasir, så att vi kan få exakt information om alla Abdinasir som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdinasir efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdinasir efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdinasir är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdinasir i världen

 1. Somalia Somalia (11371)
 2. Kenya Kenya (5377)
 3. Etiopien Etiopien (1771)
 4. Kirgizistan Kirgizistan (41)
 5. England England (16)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (14)
 7. Kazakstan Kazakstan (9)
 8. Sverige Sverige (8)
 9. Qatar Qatar (6)
 10. Kanada Kanada (4)
 11. Uganda Uganda (3)
 12. Sydafrika Sydafrika (3)
 13. Australien Australien (1)
 14. Vitryssland Vitryssland (1)
 15. Djibouti Djibouti (1)
 16. Finland Finland (1)
 17. Frankrike Frankrike (1)
 18. Norge Norge (1)
 19. Oman Oman (1)
 20. Ryssland Ryssland (1)
 21. Sydsudan Sydsudan (1)
 22. Tanzania Tanzania (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdinasir runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdinasir efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdinasir är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdinasir är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdinasir genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdinasir när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdinasir.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdinasir har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdinasir som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abdenaji
 2. Abdennaser
 3. Abdenasser
 4. Abdenacer
 5. Abdenabi
 6. Abdinoor
 7. Abadinas
 8. Abdena
 9. Abdenbi
 10. Abdennour
 11. Abdin
 12. Abdinga
 13. Abd-hamid
 14. Abdenour
 15. Abdona
 16. Abdennassar
 17. Abdennacer
 18. Abdennaim
 19. Abdennabi
 20. Abd hamid
 21. Abdennasser
 22. Abdennaji
 23. Abdenur
 24. Abdinov
 25. Abdinova
 26. Abedini
 27. Abedinaj
 28. Abdenebi
 29. Abdine
 30. Abdmajid
 31. Abdanur
 32. Abadiano
 33. Abadin
 34. Abden
 35. Abdenbaoui
 36. Abdennebi
 37. Abdon
 38. Abdouni
 39. Abedin
 40. Abidin