Efternamn AbdinovaAtt veta mer om Abdinova efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdinova ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdinova.

Abdinova efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdinova, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdinova är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdinova

Visa karta över efternamnet Abdinova

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdinova i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdinova, så att vi kan få exakt information om alla Abdinova som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdinova efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdinova efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdinova är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdinova i världen

 1. Azerbajdzjan Azerbajdzjan (1276)
 2. Kazakstan Kazakstan (264)
 3. Ryssland Ryssland (150)
 4. Uzbekistan Uzbekistan (33)
 5. Kirgizistan Kirgizistan (20)
 6. Makedonien Makedonien (14)
 7. Österrike Österrike (1)
 8. Bulgarien Bulgarien (1)
 9. Vitryssland Vitryssland (1)
 10. Moldavien Moldavien (1)
 11. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdinova runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdinova efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdinova är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdinova är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdinova när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdinova.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdinova har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdinova som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdinova kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdinova ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdinov
 2. Abdinga
 3. Abdinoor
 4. Abdena
 5. Abdin
 6. Abdenour
 7. Abdona
 8. Abdine
 9. Abadiano
 10. Abadin
 11. Abden
 12. Abdenbi
 13. Abdennour
 14. Abdinasir
 15. Abdon
 16. Abdoun
 17. Abedin
 18. Abidin
 19. Abidine
 20. Abdenaji
 21. Abdenabi
 22. Abdenur
 23. Abeidna
 24. Abedini
 25. Abdan
 26. Abedinaj
 27. Abdony
 28. Abdane
 29. Abtin
 30. Abdenebi
 31. Abadinas
 32. Abdanur
 33. Abdom
 34. Abaden
 35. Abdeen
 36. Abdenbaoui
 37. Abdennebi
 38. Abdoune
 39. Abdouni
 40. Abiodun