Efternamn AbdishakurAtt veta mer om Abdishakur efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdishakur ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdishakur.

Abdishakur efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdishakur, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdishakur är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdishakur

Visa karta över efternamnet Abdishakur

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdishakur i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdishakur, så att vi kan få exakt information om alla Abdishakur som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdishakur efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdishakur efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdishakur är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdishakur i världen

 1. Kenya Kenya (1626)
 2. Somalia Somalia (1176)
 3. Sverige Sverige (8)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (6)
 5. Etiopien Etiopien (4)
 6. Pakistan Pakistan (2)
 7. Brasilien Brasilien (1)
 8. Kanada Kanada (1)
 9. Schweiz Schweiz (1)
 10. Tyskland Tyskland (1)
 11. Algeriet Algeriet (1)
 12. Eritrea Eritrea (1)
 13. England England (1)
 14. Malaysia Malaysia (1)
 15. Saudiarabien Saudiarabien (1)
 16. Ukraina Ukraina (1)
 17. Uganda Uganda (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdishakur runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdishakur efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdishakur är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdishakur är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdishakur genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdishakur när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdishakur.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdishakur kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdishakur ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdikadir
 2. Abdisalan
 3. Abdeslam
 4. Abdeslami
 5. Abdessamad
 6. Abdessamie
 7. Abdis
 8. Abtsiauri
 9. Abdessadik
 10. Abdias
 11. Abd khalid
 12. Abdesamad
 13. Abdessamed
 14. Abdessalam
 15. Abdessadek
 16. Abdessalem
 17. Abdesalam
 18. Abdiaziz
 19. Abd ghani
 20. Abdessamia
 21. Abdiaj
 22. Abdessadki
 23. Abadias
 24. Abdeselam
 25. Abdous
 26. Abdus
 27. Abdussalaam
 28. Aptaker
 29. Avedisian
 30. Abdesslam
 31. Abdesselam
 32. Abdesslem
 33. Abdeslem
 34. Abdk
 35. Abidjan
 36. Abdić
 37. Avdija
 38. Avdijaj
 39. Abd karim
 40. Abdiji