Efternamn AbdiwaliAtt veta mer om Abdiwali efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdiwali ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdiwali.

Abdiwali efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdiwali, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdiwali är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdiwali

Visa karta över efternamnet Abdiwali

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdiwali i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdiwali, så att vi kan få exakt information om alla Abdiwali som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdiwali efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdiwali efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdiwali är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdiwali i världen

 1. Somalia Somalia (8235)
 2. Kenya Kenya (276)
 3. Etiopien Etiopien (49)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (7)
 5. Djibouti Djibouti (4)
 6. England England (4)
 7. Uganda Uganda (2)
 8. Brasilien Brasilien (1)
 9. Egypten Egypten (1)
 10. Island Island (1)
 11. Thailand Thailand (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdiwali runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdiwali efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdiwali är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdiwali är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdiwali har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdiwali som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdiwali kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdiwali ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdi ali
 2. Abdali
 3. Abdelali
 4. Abidali
 5. Abdala
 6. Abdalahi
 7. Abdelli
 8. Abdill
 9. Abdilla
 10. Abdillahi
 11. Abdille
 12. Abdulahi
 13. Abdulai
 14. Abdaly
 15. Abdelati
 16. Abdiel
 17. Abdil
 18. Abdelaali
 19. Abidal
 20. Abdellali
 21. Abdall
 22. Abdal
 23. Abidaly
 24. Abdul-ali
 25. Abdoli
 26. Abdyli
 27. Abdelahi
 28. Abduli
 29. Abdile
 30. Abdila
 31. Abdeli
 32. Abadal
 33. Abadalalh
 34. Abadilla
 35. Abatal
 36. Abatelli
 37. Abdalahe
 38. Abdalla
 39. Abdallahi
 40. Abdel