Efternamn AbdoulieAtt veta mer om Abdoulie efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdoulie ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdoulie.

Abdoulie efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdoulie, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdoulie är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdoulie

Visa karta över efternamnet Abdoulie

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdoulie i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdoulie, så att vi kan få exakt information om alla Abdoulie som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdoulie efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdoulie efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdoulie är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdoulie i världen

 1. Gambia Gambia (4)
 2. Sudan Sudan (4)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (4)
 4. England England (2)
 5. Belgien Belgien (1)
 6. Kamerun Kamerun (1)
 7. Spanien Spanien (1)
 8. Finland Finland (1)
 9. Luxemburg Luxemburg (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdoulie runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdoulie efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdoulie är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdoulie är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdoulie genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdoulie när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdoulie.

Att avgöra om efternamnet Abdoulie eller något av de liknande efternamnen till Abdoulie kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdoulie har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdoulie, men med en gemensam rot.

 1. Abdoul
 2. Abdoulaye
 3. Abdulle
 4. Abdoli
 5. Abduli
 6. Abdule
 7. Abdoula
 8. Abdali
 9. Abdelli
 10. Abdille
 11. Abdola
 12. Abdool
 13. Abdul
 14. Abdula
 15. Abdulah
 16. Abdulai
 17. Abdulla
 18. Abdollah
 19. Abdoulahi
 20. Abdulian
 21. Abdoullah
 22. Abdulov
 23. Abdulaev
 24. Abduloev
 25. Abdyli
 26. Abdhulla
 27. Abdile
 28. Avduli
 29. Abdol
 30. Abdull
 31. Abdeli
 32. Aboudil
 33. Abdulan
 34. Abdala
 35. Abdalahe
 36. Abdalla
 37. Abdallah
 38. Abdel
 39. Abdela
 40. Abdelah