Efternamn Abdul-jabbarAtt veta mer om Abdul-jabbar efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul-jabbar ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul-jabbar.

Abdul-jabbar efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul-jabbar, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul-jabbar är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul-jabbar

Visa karta över efternamnet Abdul-jabbar

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul-jabbar i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul-jabbar, så att vi kan få exakt information om alla Abdul-jabbar som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul-jabbar efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul-jabbar efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul-jabbar är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul-jabbar i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (78)
 2. Irak Irak (26)
 3. England England (15)
 4. Egypten Egypten (9)
 5. Spanien Spanien (8)
 6. Nigeria Nigeria (8)
 7. Qatar Qatar (6)
 8. Kanada Kanada (5)
 9. Bahrain Bahrain (4)
 10. Kenya Kenya (4)
 11. Pakistan Pakistan (4)
 12. Saudiarabien Saudiarabien (4)
 13. Belgien Belgien (2)
 14. Caymanöarna Caymanöarna (2)
 15. Filippinerna Filippinerna (2)
 16. Ryssland Ryssland (2)
 17. Australien Australien (1)
 18. Bermuda Bermuda (1)
 19. Tyskland Tyskland (1)
 20. Danmark Danmark (1)
 21. Frankrike Frankrike (1)
 22. Ghana Ghana (1)
 23. Sydkorea Sydkorea (1)
 24. Sudan Sudan (1)
 25. Tunisien Tunisien (1)
 26. Uganda Uganda (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul-jabbar runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul-jabbar efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul-jabbar är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul-jabbar är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdul-jabbar har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdul-jabbar som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abduljabbar
 2. Abdul jabbar
 3. Abdeljabbar
 4. Abdul jabar
 5. Abdul-sattar
 6. Abdeljebbar
 7. Abdeljabar
 8. Abdel-sattar
 9. Abdeljaber
 10. Abdul-ahad
 11. Abdul-amir
 12. Abdul-basir
 13. Abdul-gafoor
 14. Abdul-ghafar
 15. Abdul-jalil
 16. Abdul-qadir
 17. Abdul-rahman
 18. Abdul-razzaq
 19. Abdul-salam
 20. Abdul-samad
 21. Abdul-wahhab
 22. Abdul-zahir
 23. Abdul sattar
 24. Abdulsatar
 25. Abdul satar
 26. Abdul-malak
 27. Abdel-rahman
 28. Abdel-salam
 29. Abdeljawad
 30. Abdul-azeez
 31. Abdul-aziz
 32. Abdul-baqi
 33. Abdul-ghafoor
 34. Abdul-ghafur
 35. Abdul-hadi
 36. Abdul-hakim
 37. Abdul-hameed
 38. Abdul-hamid
 39. Abdul-haqq
 40. Abdul-kareem