Efternamn Abdul-kareemAtt veta mer om Abdul-kareem efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul-kareem ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul-kareem.

Abdul-kareem efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul-kareem, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul-kareem är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul-kareem

Visa karta över efternamnet Abdul-kareem

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul-kareem i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul-kareem, så att vi kan få exakt information om alla Abdul-kareem som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul-kareem efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul-kareem efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul-kareem är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul-kareem i världen

 1. Nigeria Nigeria (1092)
 2. Egypten Egypten (214)
 3. Saudiarabien Saudiarabien (199)
 4. Irak Irak (21)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (21)
 6. England England (5)
 7. Kanada Kanada (4)
 8. Ghana Ghana (4)
 9. Pakistan Pakistan (4)
 10. Skottland Skottland (2)
 11. Barbados Barbados (1)
 12. Maldiverna Maldiverna (1)
 13. Nya Zeeland Nya Zeeland (1)
 14. Qatar Qatar (1)
 15. Syrien Syrien (1)
 16. Swaziland Swaziland (1)
 17. Sydafrika Sydafrika (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul-kareem runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul-kareem efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul-kareem är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul-kareem är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdul-kareem. Detta beror på att efternamnet Abdul-kareem ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdul-kareem har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdul-kareem som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdul-kareem kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdul-kareem ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdul-kareem eller något av de liknande efternamnen till Abdul-kareem kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdul-kareem har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdul-kareem, men med en gemensam rot.

 1. Abdulkareem
 2. Abdul kareem
 3. Abdul-karim
 4. Abdul-raheem
 5. Abdul-hakeem
 6. Abdul-azeez
 7. Abdul-hameed
 8. Abdulkarim
 9. Abdulraheem
 10. Abdul karim
 11. Abdul hakeem
 12. Abdul raheem
 13. Abdalkarem
 14. Abdul haleem
 15. Abdul baree
 16. Abdelkariem
 17. Abdelkarim
 18. Abdelkazem
 19. Abdul-hakim
 20. Abdul-qayyum
 21. Abdul-rahim
 22. Abdul-salam
 23. Abdul-rasheed
 24. Abdul azeez
 25. Abdul hameed
 26. Abdulmateen
 27. Abdoulkarim
 28. Abdelazeem
 29. Abdul majeed
 30. Abdul ganee
 31. Abdul jaleel
 32. Abdulazeez
 33. Abdel-kader
 34. Abdulkader
 35. Abdel-salam
 36. Abdelkader
 37. Abdelkamel
 38. Abdelkerim
 39. Abdelkrim
 40. Abdul-ahad