Efternamn Abdul-latifAtt veta mer om Abdul-latif efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul-latif ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul-latif.

Abdul-latif efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul-latif, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul-latif är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul-latif

Visa karta över efternamnet Abdul-latif

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul-latif i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul-latif, så att vi kan få exakt information om alla Abdul-latif som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul-latif efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul-latif efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul-latif är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul-latif i världen

 1. Ghana Ghana (485)
 2. Egypten Egypten (305)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (41)
 4. Irak Irak (21)
 5. Nigeria Nigeria (20)
 6. Trinidad och Tobago Trinidad och Tobago (8)
 7. Filippinerna Filippinerna (6)
 8. Danmark Danmark (4)
 9. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (3)
 10. England England (3)
 11. Kanada Kanada (2)
 12. Tyskland Tyskland (2)
 13. Australien Australien (1)
 14. Belgien Belgien (1)
 15. Frankrike Frankrike (1)
 16. Hongkong Hongkong (1)
 17. Jordanien Jordanien (1)
 18. Kuwait Kuwait (1)
 19. Malawi Malawi (1)
 20. Saudiarabien Saudiarabien (1)
 21. Sverige Sverige (1)
 22. Tanzania Tanzania (1)
 23. Uganda Uganda (1)
 24. Venezuela Venezuela (1)
 25. Jemen Jemen (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul-latif runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul-latif efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul-latif är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul-latif är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdul-latif har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdul-latif som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdul-latif kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdul-latif ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdullatif
 2. Abdul latif
 3. Abdellatif
 4. Abdulatif
 5. Abdel latif
 6. Abdelatif
 7. Abdellati
 8. Abdul-amir
 9. Abdul-aziz
 10. Abdul-baqi
 11. Abdul-basir
 12. Abdul-hadi
 13. Abdul-hakim
 14. Abdul-hamid
 15. Abdul-jalil
 16. Abdul-karim
 17. Abdul-majid
 18. Abdul-qadir
 19. Abdul-rahim
 20. Abdul-raziq
 21. Abdul-wahid
 22. Abdul-wakil
 23. Abdul-zahir
 24. Abdullahi
 25. Abdul-ali
 26. Abdallahi
 27. Abdellahi
 28. Abdillahi
 29. Abdollahi
 30. Abdul-ahad
 31. Abdul-ghani
 32. Abdul-haqq
 33. Abdul-khaliq
 34. Abdul-rashid
 35. Abdul-rasul
 36. Abdul-salam
 37. Abdul-samad
 38. Abdul-sattar
 39. Abdul-wadud
 40. Abdulahi