Efternamn Abdul-qadirAtt veta mer om Abdul-qadir efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul-qadir ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul-qadir.

Abdul-qadir efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul-qadir, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul-qadir är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul-qadir

Visa karta över efternamnet Abdul-qadir

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul-qadir i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul-qadir, så att vi kan få exakt information om alla Abdul-qadir som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul-qadir efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul-qadir efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul-qadir är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul-qadir i världen

 1. Nigeria Nigeria (121)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (24)
 3. Kanada Kanada (1)
 4. England England (1)
 5. Irak Irak (1)
 6. Kenya Kenya (1)
 7. Malaysia Malaysia (1)
 8. Saudiarabien Saudiarabien (1)
 9. Trinidad och Tobago Trinidad och Tobago (1)
 10. Venezuela Venezuela (1)
 11. Sydafrika Sydafrika (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul-qadir runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul-qadir efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul-qadir är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul-qadir är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdul-qadir genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdul-qadir när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdul-qadir.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdul-qadir kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdul-qadir ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdul-qadir eller något av de liknande efternamnen till Abdul-qadir kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdul-qadir har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdul-qadir, men med en gemensam rot.

 1. Abdul-amir
 2. Abdul-basir
 3. Abdul-hadi
 4. Abdul-zahir
 5. Abdulkadir
 6. Abdul gadir
 7. Abd al-qadir
 8. Abdul quadir
 9. Abdelqader
 10. Abdul-aziz
 11. Abdul-baqi
 12. Abdul-hakim
 13. Abdul-hamid
 14. Abdul-jalil
 15. Abdul-karim
 16. Abdul-majid
 17. Abdul-rahim
 18. Abdul-raziq
 19. Abdul-wadud
 20. Abdul-wahid
 21. Abdul-wakil
 22. Abdulhadi
 23. Abdul-latif
 24. Abdelgadir
 25. Abdel-hadi
 26. Abdelkadir
 27. Abdul amir
 28. Abdul-ali
 29. Abdul nasir
 30. Abdul gadhir
 31. Abdul qawi
 32. Abdel-kader
 33. Abdulkader
 34. Abdelhadi
 35. Abdelkader
 36. Abdul-ahad
 37. Abdul-gafoor
 38. Abdul-ghafar
 39. Abdul-ghafur
 40. Abdul-ghani