Efternamn Abdul-razzaqAtt veta mer om Abdul-razzaq efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul-razzaq ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul-razzaq.

Abdul-razzaq efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul-razzaq, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul-razzaq är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul-razzaq

Visa karta över efternamnet Abdul-razzaq

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul-razzaq i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul-razzaq, så att vi kan få exakt information om alla Abdul-razzaq som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul-razzaq efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul-razzaq efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul-razzaq är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul-razzaq i världen

 1. Egypten Egypten (122)
 2. Pakistan Pakistan (22)
 3. Irak Irak (21)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (4)
 5. Nigeria Nigeria (2)
 6. Sverige Sverige (2)
 7. Kanada Kanada (2)
 8. Malaysia Malaysia (1)
 9. Jemen Jemen (1)
 10. Bahrain Bahrain (1)
 11. England England (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul-razzaq runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul-razzaq efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul-razzaq är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul-razzaq är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdul-razzaq genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdul-razzaq. Detta beror på att efternamnet Abdul-razzaq ofta har genomgått mutationer.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdul-razzaq kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdul-razzaq ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdul-razzaq eller något av de liknande efternamnen till Abdul-razzaq kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdul-razzaq har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdul-razzaq, men med en gemensam rot.

 1. Abdul razzaq
 2. Abdul-raziq
 3. Abdul razzag
 4. Abdul razaq
 5. Abdul-rahman
 6. Abdulrazak
 7. Abdel-rahman
 8. Abdelraza
 9. Abdul-ahad
 10. Abdul-azeez
 11. Abdul-aziz
 12. Abdul-haqq
 13. Abdul-jabbar
 14. Abdul-rahim
 15. Abdul-rashid
 16. Abdul-rasul
 17. Abdul-salam
 18. Abdul-samad
 19. Abdul-sattar
 20. Abdul-wahhab
 21. Abdulrahman
 22. Abdul-raheem
 23. Abdul rahman
 24. Abdul-malak
 25. Abdel-salam
 26. Abdel-sattar
 27. Abdelrahman
 28. Abdul-amir
 29. Abdul-baqi
 30. Abdul-basir
 31. Abdul-gafoor
 32. Abdul-ghafar
 33. Abdul-hadi
 34. Abdul-hakim
 35. Abdul-hameed
 36. Abdul-hamid
 37. Abdul-jalil
 38. Abdul-kareem
 39. Abdul-karim
 40. Abdul-khaliq