Efternamn Abdul-wahhabAtt veta mer om Abdul-wahhab efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul-wahhab ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul-wahhab.

Abdul-wahhab efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul-wahhab, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul-wahhab är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul-wahhab

Visa karta över efternamnet Abdul-wahhab

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul-wahhab i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul-wahhab, så att vi kan få exakt information om alla Abdul-wahhab som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul-wahhab efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul-wahhab efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul-wahhab är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul-wahhab i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (37)
 2. Egypten Egypten (9)
 3. Irak Irak (1)
 4. Nigeria Nigeria (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul-wahhab runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul-wahhab efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul-wahhab är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul-wahhab är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdul-wahhab när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdul-wahhab.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdul-wahhab har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdul-wahhab som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdul-wahhab kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdul-wahhab ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdel-wahab
 2. Abdulwahab
 3. Abdelwahab
 4. Abdul-ahad
 5. Abdul-rahman
 6. Abdul-wahid
 7. Abdelouahhab
 8. Abdel wahab
 9. Abdalwahab
 10. Abdel-rahman
 11. Abdelouahab
 12. Abdul-jabbar
 13. Abdul-rahim
 14. Abdul-rashid
 15. Abdul-razzaq
 16. Abdul-salam
 17. Abdul-samad
 18. Abdul-sattar
 19. Abdul-wadud
 20. Abdul-wakil
 21. Abdul-zahir
 22. Abdulahad
 23. Abdulrahman
 24. Abdel-wahid
 25. Abdul-raheem
 26. Abdel-zahra
 27. Abdelwahad
 28. Abdul rahman
 29. Abd el wahab
 30. Abdul-malak
 31. Abdel-salam
 32. Abdel-sattar
 33. Abdelrahman
 34. Abdul-amir
 35. Abdul-azeez
 36. Abdul-aziz
 37. Abdul-baqi
 38. Abdul-basir
 39. Abdul-gafoor
 40. Abdul-ghafar