Efternamn Abdul-wahidAtt veta mer om Abdul-wahid efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul-wahid ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul-wahid.

Abdul-wahid efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul-wahid, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul-wahid är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul-wahid

Visa karta över efternamnet Abdul-wahid

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul-wahid i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul-wahid, så att vi kan få exakt information om alla Abdul-wahid som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul-wahid efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul-wahid efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul-wahid är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul-wahid i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (34)
 2. Nigeria Nigeria (7)
 3. Pakistan Pakistan (6)
 4. England England (5)
 5. Ghana Ghana (4)
 6. Trinidad och Tobago Trinidad och Tobago (4)
 7. Filippinerna Filippinerna (2)
 8. Schweiz Schweiz (1)
 9. Frankrike Frankrike (1)
 10. Skottland Skottland (1)
 11. Irak Irak (1)
 12. Malaysia Malaysia (1)
 13. Nederländerna Nederländerna (1)
 14. Sudan Sudan (1)
 15. Tanzania Tanzania (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul-wahid runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul-wahid efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul-wahid är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul-wahid är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdul-wahid kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdul-wahid ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdul-wahid eller något av de liknande efternamnen till Abdul-wahid kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdul-wahid har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdul-wahid, men med en gemensam rot.

 1. Abdel-wahid
 2. Abdul-ahad
 3. Abdul-hamid
 4. Abdul-majid
 5. Abdul-rahim
 6. Abdul-rashid
 7. Abdul-wadud
 8. Abdul-wakil
 9. Abdul-zahir
 10. Abdelwahid
 11. Abdel wahid
 12. Abdul-amir
 13. Abdul-aziz
 14. Abdul-baqi
 15. Abdul-basir
 16. Abdul-hadi
 17. Abdul-hakim
 18. Abdul-jalil
 19. Abdul-karim
 20. Abdul-qadir
 21. Abdul-raziq
 22. Abdul-samad
 23. Abdul-wahhab
 24. Abdulahad
 25. Abdulahi
 26. Abdulhamid
 27. Abdullahi
 28. Abdulrahim
 29. Abdel-wahab
 30. Abdul-latif
 31. Abdeluahid
 32. Abdelwahad
 33. Abdelwahed
 34. Abdul majid
 35. Abdul hamid
 36. Abdelouahid
 37. Abdul-ali
 38. Abdulwahab
 39. Abdalahi
 40. Abdallahi