Efternamn Abdul amirAtt veta mer om Abdul amir efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul amir ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul amir.

Abdul amir efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul amir, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul amir är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul amir

Visa karta över efternamnet Abdul amir

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul amir i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul amir, så att vi kan få exakt information om alla Abdul amir som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul amir efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul amir efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul amir är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul amir i världen

 1. Irak Irak (80846)
 2. Brasilien Brasilien (18)
 3. Sverige Sverige (18)
 4. Afghanistan Afghanistan (13)
 5. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (6)
 6. Jemen Jemen (6)
 7. Kanada Kanada (2)
 8. Spanien Spanien (1)
 9. England England (1)
 10. Nederländerna Nederländerna (1)
 11. Oman Oman (1)
 12. Filippinerna Filippinerna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul amir runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul amir efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul amir är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul amir är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdul amir. Detta beror på att efternamnet Abdul amir ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdul amir har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdul amir som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdul amir kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdul amir ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdul amir eller något av de liknande efternamnen till Abdul amir kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdul amir har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdul amir, men med en gemensam rot.

 1. Abdul-amir
 2. Abdulhamid
 3. Abdulkadir
 4. Abdul aziz
 5. Abdul hamid
 6. Abdul gadir
 7. Abdul nasir
 8. Abdelhamid
 9. Abdul-aziz
 10. Abdul-basir
 11. Abdul-hamid
 12. Abdul-qadir
 13. Abdul-zahir
 14. Abdulahi
 15. Abdulai
 16. Abdulatif
 17. Abdulaziz
 18. Abdulhadi
 19. Abdulhakim
 20. Abdulkarim
 21. Abdullahi
 22. Abdullatif
 23. Abdulmalik
 24. Abdulnabi
 25. Abdulrahim
 26. Abdelgadir
 27. Abdelkadir
 28. Abdul majid
 29. Abdul latif
 30. Abdul karim
 31. Abdul samad
 32. Abdul jalil
 33. Abdelkabir
 34. Abdul-ali
 35. Abdulsatar
 36. Abdul bari
 37. Abdul gadhir
 38. Abdul satar
 39. Abdul malik
 40. Abdul jabar