Efternamn AbdulianAtt veta mer om Abdulian efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdulian ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdulian.

Abdulian efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdulian, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdulian är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdulian

Visa karta över efternamnet Abdulian

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdulian i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdulian, så att vi kan få exakt information om alla Abdulian som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdulian efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdulian efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdulian är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdulian i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (48)
 2. Israel Israel (16)
 3. Iran Iran (1)
 4. Syrien Syrien (1)
 5. Ukraina Ukraina (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdulian runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdulian efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdulian är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdulian är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdulian har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdulian som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abdulan
 2. Abdula
 3. Abdulah
 4. Abdulai
 5. Abdulla
 6. Abdullah
 7. Abdulrab
 8. Avdalian
 9. Abduli
 10. Abdala
 11. Abdali
 12. Abdalla
 13. Abdallah
 14. Abdela
 15. Abdelaal
 16. Abdelah
 17. Abdelhak
 18. Abdelhay
 19. Abdelilah
 20. Abdella
 21. Abdellah
 22. Abdilla
 23. Abdillah
 24. Abdola
 25. Abdul
 26. Abdulahad
 27. Abdulahi
 28. Abdulghani
 29. Abdulhadi
 30. Abdulhaqq
 31. Abdullahi
 32. Abdullahu
 33. Abdulle
 34. Abdulnabi
 35. Avdalyan
 36. Abdollah
 37. Abdalah
 38. Abdullaev
 39. Abdoulie
 40. Abdelhai